Merete Ruud Tuskin (45) er ansatt som ny økonomi- og administrasjonssjef i MOVAR IKS.

Tuskin kommer fra Moss Havn. Der har hun hatt flere ulike roller, blant annet som assisterende havnesjef i Moss Havn, økonomidirektør i Havnealliansen og nå sist økonomisjef i Moss Havn. Totalt har det blitt 20 år i offentlig sektor.

  

−Med 13 år bak meg i Moss Havn, er det liten tvil om at jeg trives godt og har hatt spennende utfordringer her. Men nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, og ikke minst bli kjent med mine nye kollegaer, forteller 45-åringen.

  

34 søkere meldte seg som interesserte til stillingen.

  

− Det er veldig motiverende å få bidra på mine områder inn mot det viktige samfunnsoppdraget som MOVAR har. Uten fungerende tjenester fra brannvesenet, rent drikkevann, rensing av avløpsvannet og renovasjonssektoren i MOVAR, ville innbyggerne fort merket hvilken forskjell dette selskapet utgjør i hverdagen vår, sier den tydelig motiverte økonomi- og administrasjonssjefen.

 

Også Johnny Sundby, administrerende direktør i MOVAR IKS, er fornøyd.

 

 − Jeg er glad for at Merete blir med på laget fra september. Hun har gitt et solid inntrykk i den prosessen vi har vært gjennom, og tar med seg en spennende og relevant kompetanse inn i MOVAR. Vår nye økonomi- og administrasjonssjef blir en viktig bidragsyter for videreutviklingen av selskapet i tråd med visjonen vår – «Fremtidsrettede tjenester i miljøets og samfunnets tjeneste».

 

Merete Ruud Tuskin starter i sin nye jobb den 1. september 2018.

 

  Ny økonomi- og administrasjonssjef

Sist oppdatert 13. June 2018, kl 12:15

Opprettet 31. May 2018, kl 14:03« Tilbake