Det er for tiden ledig stilling i forebyggende avdeling som branninspektør/brannforebygger

Vår forebyggende avdeling består av en tilsynsseksjon og en feierseksjon. Det er i dette teamet vi ønsker at nettopp du skal bli med. Seksjonene ledes av avdelingssjef for forebyggende avdeling.

Mosseregionen er i stadig endring og byggeaktiviteten er høy. Vi ser at samfunnet har endret seg, slik at innbyggerne våre skal bo hjemme i egen bolig lengst mulig. For å kunne tilpasse oss disse endringene og samtidig kunne gi innbyggerne våre en trygg hverdag, må vi som brannvesen være nytenkende og løse oppgavene våre annerledes enn tidligere.

Arbeidsoppgavene vil kunne variere mellom blant annet byggesaksbehandling, risiko- og sårbarhetsarbeid, samarbeid med våre eierkommuner, tilsyn med særskilte brannobjekter, risikobasert informasjons- og motivasjonsarbeid, arbeid med risikoutsatte grupper m.m.

For å ivareta disse arbeidsoppgavene søker vi en person som har god kjennskap til plan- og byggesaksbehandling, spesielt kapitlene om brannsikkerhet. Fordi vi ønsker å være nyskapende og muligens sette nye kurser, er det også ønskelig at du har erfaring fra og gjerne har jobbet med risiko og sårbarhetsarbeid i samfunnet.

Kvalifikasjoner

  • Personlig egnet tillegges betydelig vekt
  • God kjennskap til plan- og bygningsloven og teknisk forskrift
  • Det er ønskelig med god kjennskap til arbeid med risiko og sårbarhet
  • Det er ønskelig med utdannelse som angitt i "Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen" § 7-6
  • God kjennskap til offentlig forvaltning
  • God norsk skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Bred erfaring i bruk av dataverktøy
  • Kunne fremlegge tilfredsstillende politiattest før tilsettelse
  • Førerkort klasse B

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, utfordrende arbeidsoppgaver, mulighet for kompetanseheving, samarbeid med andre brannvesener, fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og personalforsikringer.
Stillingen lønnes i henhold til gjeldende Hovedtariffavtale, sentrale særavtaler og lokale avtaler. Stillingstittel avtales ved ansettelse.
Det er pliktig medlemskap i pensjonskasse. MOVAR IKS er tilknyttet bedriftshelsetjeneste. Ansatte gis mulighet til å leie bedriftshytte etter søknad.

Vi ønsker å bidra til en balansert alders- og kjønnsmessig sammensetning blant våre ansatte og oppfordrer derfor spesielt kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn til å søke på stillingen.

Evt. annen informasjon kan fås ved henvendelse til oss på telefon 69 24 78 50 (hverdager 08:00-15:00) eller på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad med kortfattet CV registreres her: Søknad på ledig stilling som branninspektør/brannforebygger

 

Frist for å levere søknad er 19.08.2019.

Sist oppdatert 26. July 2019, kl 08:22

Opprettet 25. July 2019, kl 13:12« Tilbake