Vi er et brannvesen som ønsker å ha høyt fokus på brannforebygging. Er du en person som ønsker å delta i dette spennende arbeidet og samtidig ønsker å gjøre en forskjell for innbyggerne i eierkommunene våre, er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

Vår forebyggende avdeling består av en tilsynsseksjon og en feierseksjon. Disse ledes av avdelingssjef forebyggende avdeling. Stillingen som feier vil kunne være tilknyttet begge seksjoner.

De vanlige arbeidsområdene vil være daglig utførelse av tjeneste knyttet til brannforebygging. Dette omfatter vurdering av risikoreduserende tiltak gjennom blant annet feiing av og tilsyn med skorsteiner og ildsted. Til stillingen følger også saksbehandling samt informasjons- og motivasjonsarbeid overfor innbyggerne i eierkommunene våre.

Det er ønskelig at du som ansettes innehar svennebrev som feiersvenn. I denne jobben er det viktig å kunne kommunisere med ulike personer og en stor fordel om en er praktisk anlagt. Andre kandidater vil også bli vurdert og eventuell manglende opplæring vil bli gitt etter ansettelse.

Kvalifikasjoner

  • Personlig egnethet tillegges betydelig vekt
  • Det er ønskelig med utdannelse som angitt i "Forskrift om organisering og dimensjonering av brannvesen" § 7-4
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • God brukerkunnskap av dataverktøy
  • Kunne fremlegge tilfredsstillende politiattest før tilsettelse
  • Førerkort klasse B

Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og personalforsikringer.

Stillingen lønnes i henhold til gjeldende Hovedtariffavtale, sentrale særavtaler og lokale avtaler. Det er pliktig medlemskap i pensjonskasse. MOVAR IKS er tilknyttet bedriftshelsetjeneste. Ansatte gis mulighet til å leie bedriftshytte etter søknad.

Vi ønsker å bidra til en balansert alders- og kjønnsmessig sammensetning blant våre ansatte og oppfordrer derfor spesielt kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn til å søke på stillingen.

Evt. annen informasjon kan fås ved henvendelse til oss på telefon 69 24 78 50 (hverdager 08:00-15:00) eller på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad med kortfattet CV registreres elektronisk via vår skjemaløsning:

https://skjema.movar.no/skjema/MOVAR063/

Frist for å levere søknad er 28.02.2021.

Sist oppdatert 29. januar 2021, kl 14:25

Opprettet 29. januar 2021, kl 14:23« Tilbake