I uke 37 og 38 har det vært folksomt på brannstasjonen i Moss. Ca. 800 barn fordelt på 53 barnehager har vært innom oss.

Det har vært morsomt å se de fornøyde barnehagebarna som kunne fortelle at nødnummeret til brannvesenet er 1-1-0, og at en brannøvelse hjemme må gjennomføres.

Barna har blant annet fått spyle med brannslange, hatt omvisning på brannbilen og brannstasjonen.  De har snakket om hvor viktig det er å ha røykvarsler og brannslokningsapparat hjemme, samt hva man skal gjøre hvis det begynner å brenne. 

 

Lørdag 23. september var det åpen dag på brannstasjonene. Mange valgte å tilbringe noen timer på brannstasjonene denne dagen.

Vi delte ut ca. 1000 brannhjelmer på lørdag til barna som hadde fullført kunnskapsløype (5 poster med spørsmål om brannsikkerhet).

Store og små fikk prøvesitte brannbil, politibiler, ambulanser og teste ut klaustrofobi-containeren. Det ble servert mengder med pølser, boller, saft og kaffe. 

Feierseksjonen hadde mange henvendelser på sin stand, og det samme hadde Blodbanken, Røde Kors, IF, DLE og Alarmsentral Brann Øst.

 

Vi gleder oss allerede til gjennomføring i 2018!

 

 Barnehagebesøk og åpen dag på brannstasjon

Barnehagebesøk og åpen dag på brannstasjon« Tilbake