I forbindelse med politireformen er det besluttet at brannvesenets 110-sentraler skal samlokaliseres med politiets operasjonssentraler i de 12 nye politidistriktene i Norge.

Alarmsentral Brann Øst AS flytter fra Moss brannstasjon (Tykkemyr 2) til nye lokaler ved Politihuset i Ski sentrum. Det nye selskapet heter Øst 110-sentral IKS.

 

Alarmsentral Brann Øst har frem til nå administrert alarmkunder på vegne av, og i samarbeid med Mosseregionen interkommunale brann og redning (og øvrige brannvesen i Østfold og Follo).

I forbindelse med omleggingen vil administrativ håndtering av brann- og heisalarmer, eksempelvis fakturering og abonnementsendringer, flyttes fra 110-sentralen og ut til det brannvesenet du som kunde er tilknyttet. Med dette får dere som kunder ett kontaktpunkt, enten det dreier seg om selve abonnementet eller eventuelle gebyr etter endt utrykning. 

 

Alarmovervåkning, utkalling av brannvesen og øvrig kontakt vil opereres fra Øst 110-sentral IKS. Endringene effektueres 01.04.18. Som kunde trenger du ikke å foreta deg noe i sakens anledning.

I praksis vil neste faktura (kvartal 2/2018) bli håndert av Mosseregionen interkommunale brann og redning / MOVAR IKS, som fra samme tidspunkt også blir kontaktpunktet ved eventuelle endringer i ditt abonnement.

 

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 69 24 78 50. 

 

 

 

19. April 2018, kl 11:00

Sist oppdatert: 19. April 2018, kl 11:30« Tilbake